Napisany 18.09.2016 00:22
Jako że po sezonie s12 prawie od razu zaczynamy s13 trzeba kapkę wcześniej zacząć się zastanawiać nad kwestią modu na s13. Jako że to bardzo wczesny etap możecie zarzucić również swoimi pomysłami, coś zapodać, coś poradzić, coś odradzić.
Od mojej osoby propozycje brzmią tak:
A) Aktualny mod zostaje znowu rozszerzony o kilka aut ale ze względu na liczbę modeli i politykę że nic nie chcę usuwać to liczba aut danego modelu zostaje zmniejszona do 3 a może nawet w niektórych momentach nawet do 2 jeżeli w danej marce są 2 różne modele (jak np bmw)
B) Przerzucenie się na jakąś istniejącą serię:
B1.BTCC NGTC(FWD)
B2.TCR (FWD)
B3.WTCC S2000 (FWD)
B4.WTCC TC1 (FWD)
B5.DTM (RWD)
Przerzucenie się na te modele zmniejszyło by liczbę aut możliwych do wyboru w grze (jedynie S2000 byłoby zbliżone), ale jak widzę po starcie tego sezonu, nie trzeba nie wiadomo ilu aut, ważne by były fajne.
Dodatkowe pytanie, jakie też posiadacie gry które by pasowały do ligi (można by było spróbować jakieś drobne eventy na nich przeprowadzić)
Napiszcie czy macie Assetto Corse, PCars albo Race07.
Fotki aut:
TCR:

TC1:

S2000:

WTCCX: (choć aktualny mod przemianował bym śmiało na TCRX)

Od mojej osoby propozycje brzmią tak:
A) Aktualny mod zostaje znowu rozszerzony o kilka aut ale ze względu na liczbę modeli i politykę że nic nie chcę usuwać to liczba aut danego modelu zostaje zmniejszona do 3 a może nawet w niektórych momentach nawet do 2 jeżeli w danej marce są 2 różne modele (jak np bmw)
B) Przerzucenie się na jakąś istniejącą serię:
B1.BTCC NGTC(FWD)
B2.TCR (FWD)
B3.WTCC S2000 (FWD)
B4.WTCC TC1 (FWD)
B5.DTM (RWD)
Przerzucenie się na te modele zmniejszyło by liczbę aut możliwych do wyboru w grze (jedynie S2000 byłoby zbliżone), ale jak widzę po starcie tego sezonu, nie trzeba nie wiadomo ilu aut, ważne by były fajne.
Dodatkowe pytanie, jakie też posiadacie gry które by pasowały do ligi (można by było spróbować jakieś drobne eventy na nich przeprowadzić)
Napiszcie czy macie Assetto Corse, PCars albo Race07.
Fotki aut:
TCR:

TC1:

S2000:

WTCCX: (choć aktualny mod przemianował bym śmiało na TCRX)